Det er TID til noget nyt

TID til teater, der fanger tiden.

TID til teater, der rammer ind i tiden.

TID til teater, der stopper tiden.

Det er kort og godt TeaterTID.

Mungo Park Kolding skifter 1. maj 2020 navn til TeaterTID.  Teateret har kappet navlestrengen til det gamle moderteater Mungo Park i Allerød og er klar til at markere sig i eget navn. Det er ikke bare navnet, der er nyt. Vi bruger også anledningen til at revitalisere teatrets profil, struktur, organisering og ambitioner.

TeaterTID vil fortsat skabe vedkommende, dagsordensættende og tankevækkende ny dramatik, der afspejler den TID vi lever i og være en kunstnerisk kommentar til TIDEN.
Det kan være nutid, fortid, fremtid – men stopper tiden – altid!

TeaterTID vil i højere grad afspejle Koldingområdet. Vi vil inddrage Koldings geografi, demografi, egnskultur og mennesker i udviklingen af fremtidens teater for, med, i og omkring Kolding.
Mere TeaterTID til Kolding – og mere Kolding i TeaterTID.

TeaterTID vil stadig skabe professionel scenekunst i særklasse. Men vi vil udfordre rammerne, udfordre måden vi udvikler på og udfordre nye måder at komme ud over scenekanten.

Kort sagt – vi udfordrer det, du tror, er TeaterTID!

TeaterTID vil invitere flere med. Vi vil styrke og dyrke samarbejde og eksperimentere med nye måder at involvere, engagere, interagere endnu flere. skabe nye samarbejder, synergier og symbioser på tværs og på trods.

Det er dit TeaterTID. Det er din TeaterTID. Du er også TeaterTID.


Andre nyheder