Køb gavekort

Køb

Billetter købes ved at klikke på billetlinket til højre for den ønskede forestilling på siden KALENDER. Knappen angiver hvor mange billetter der er tilbage. Står der “Venteliste” i knappen, betyder det at forestillingen er udsolgt men at du ved at klikke på knappen, kan skrive dig på venteliste og få tilbudt billetter så snart der er nogle ledige.

Gavekort kan bruges til billetter, årskort og i Mungo Bar. Gavekort indløses i Mungo Park Koldings billetsalg eller ved at kontakte os på tlf. 29 71 00 00 / billet@mungoparkkolding.dk.

Ønsker du at bruge gavekort til at købe årskort på hjemmesiden, indtastes både ordre-nr. og serie-nr. under ‘ordrebemærkninger’ i bestillingen. Begge numre finder du i nederste venstre hjørne af gavekortet og ser ud som på billederne herunder:

gavekortprintbilletsalg
Gavekort printet i billetsalget
gavekortprintselv
Gavekort tilsendt til e-mail

Det er nødvendigt at indtaste gyldige betalingskortoplysninger og gennemføre købet for at starte årskortabonnementet. Derefter refunderer vi værdien af gavekortet til dit betalingskort. Eventuelt overskydende værdi på gavekortet vil blive sendt som et nyt gavekort til din e-mailadresse.