Hvad er årskort?

Årskortet giver fri adgang til alle teaterforestillinger på Mungo Park Kolding i 12 måneder.

Hvor meget får du?
Vi producerer minimum to nye forestillinger hvert år. Samtidig sætter vi løbende vores repertoire-forestillinger op, og præsenterer et væld af gæstespil i løbet af året. På et år har du som årskortholder som oftest mulighed for at se 15 forskellige forestillinger.

Se en forestilling lige så mange gange du vil
Det kan være spændende at se hvordan en teaterforestilling er forskellige fra aften til aften. Med et årskort kan du se den samme forestilling lige så mange du vil.

Rabat i baren
Med et årskort får du 10% rabat på alle drikkevarer i Mungo Bar.

Løbende særtilbud
Vores årskortholdere bliver inviteret til eksklusive årskortpremierer, hvor vi byder på et glas bobler, og man får mulighed for at tale med folkene bagom forestillingen.

Rabat på entréen til Koldinghus
Du får 20% rabat på entrébilletten til Koldinghus ved fremvisning af gyldigt årskort.

Hvad venter du på?
Bestil et årskort eller tilmeld dig næste gang du er i teatret. Prisen på din teaterbillet bliver refunderet, hvis du tilmelder dig på aftenen eller gemmer billetten og tilmelder dig senest 14 dage efter dit besøg.

Praktisk

Betaling
Du betaler dit årskort med dine indtastede betalingskortoplysninger. Betalingen for årskortet trækkes umiddelbart efter din registrering, og derefter en gang om året.

Gyldighed
Dit årskort gælder fra dagen du køber det og 12 måneder frem. Herefter bliver årskortet fornyet automatisk og betalingen foregår automatisk med det betalingskort der blev indtastet ved tilmeldingen.

Personligt
Årskortet er personligt og gælder kun for den person hvis navn står på kortet. Du får dine frie adgangsbilletter udleveret mod fremvisning af dit personlige årskort (eller midlertidig kvittering) og anden gyldig billedlegitimation.

Få refunderet løssalgsbilletten
Hvis du allerede har købt en billet til Mungo Park Kolding og ønsker du at købe et årskort, så refunderer vi prisen på løssalgsbilletten ved årskorttilmeldingen. Du kan få refunderet prisen på billetten senest 14 dage efter den forestillingsdato der er trykt på billetten.

Billetter
Du bestiller billetter gennem Mungo Parks Koldings hjemmeside. Du kan bestille til andre, uanset om de har årskort eller ej. Billetterne bliver sendt til din emailadresse, og du kan enten printe dem ud derhjemme, eller have dem med på din smartphone.

Afbestilling og ombooking
Er du blevet forhindret i at bruge din billet, kan du ombooke eller afbestille frem til kl. 13.00 på forestillingsdagen. Det koster et gebyr på 20 kr. at ombooke eller afbestille. Gebyret bliver trukket på din konto efter advisering over telefon eller e-mail. Du ombooker ved at ringe til tlf. 29 71 00 00, eller ved at sende en e-mail til billet@mungoparkkolding.dk.

Dukker du ikke op til en forestilling du har bestilt billet til, opkræves et gebyr på 100 kr. som bliver trukket på dit betalingskort.

Det er derfor vigtigt at du sørger for at få scannet stregkoden på din billet, når du skal ind og se en forestilling. Vores personale står klar til at skanne billetter når du ankommer, men det er dit eget ansvar at billetten bliver skannet.

Mistet eller glemt årskort
Har du glemt dit årskort, kan du vise anden gyldig billedlegitimation, så vi kan verificere dig i vores system. Mister du dit årskort, kan du købe et nyt for 50 kr.

Binding
Dit årskort gælder 12 måneder frem fra fra købsdag. Ønsker du ikke at dit årskort bliver fornyet automatisk, logger du blot ind via MIN ÅRSKORTKONTO og afmelder dit årskort-abonnement.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen.

Særlig info
Årskortet giver ikke gratis adgang til koncert- og særarrangementer på Mungo Park Kolding.

Årskort fakta

Fri adgang til Mungo Park Koldings
teaterforestillinger i et år (12 mdr)

Se en forestilling så mange gange du vil

Rabat på udvalgte MERE MUNGO-arrangementer

10 % rabat på alle varer i Mungo Bar

Nyhedsbreve fra teatret