Ny sæson på Mungo Park Kolding

Jul i juni

Der var dækket op med julekager, nissehuer og julepynt på scenen, da Mungo Park Koldings nye direktør Sophie Lauring præsenterede næste sæsons forestillinger til sæsonlanceringsshows lørdag d. 24. juni

Anledningen for juleoppyntningen, var afsløringen af sæsonens første juleforestilling “Og her lugter brunt og brændt”. En tragikomisk historie om hvordan forventningerne til julen altid er så høje, at de aldrig kan indfries. Forestillingen skrives af Jens Korse som i mange år har stået bag radiosatiren Selvsving.” Og her lugter brunt og brændt” har premiere 30. november.

Klassikere i nye fortolkninger

For første gang i Mungo Park Koldings historie producerer teatret en moderne klassiker, nemlig svenske Lars Noréns parforholdsdrama “Dæmoner”. Alle teatrets fire skuespillere står på scenen i kammerspilet hvor parforholdets dæmoner kommer ulmer under overfladen. Forestillingen har premiere 22. marts 2018.

Sæsonen byder også på gensyn med de tidligere publikumssuccesser “Nationen”, “Bilisten”, “Indfødsretsprøven” og “De Stuerene”, så der er rig mulighed for se eller gense forestillinger, der var udsolgte i første omgang.

Alt i alt kan publikum kan glæde sig til 16 forskellige forestillinger, og der vil komme endnu flere arrangementer i kalenderen i løbet af sæsonen.

Hele programmet kan ses på Mungo Park Koldings hjemmeside. Billetterne er sat i salg og billetsalget har allerede rundet 4000 stk. inden for de to første døgn.


Andre nyheder