Repertoire Billetsalg Om MPK Praktisk info Kontakt Turné Presse
MUNGO PARK KOLDING OFFENTLIGGØR DEN NYE SÆSON

En af årets nye forestillinger er legenden om Abekongen. Foto: Jon Kort


WikiLeaks. Abekongen. Storbysnuder. Det er nogle af emnerne, som Mungo Park Kolding har på programmet, når de tager hul på den nye sæson 2011-12. Det fremgår af teatrets hjemmeside, hvor man netop har offentliggjort det nye repertoire. Sæsonens fire nye forestillinger byder på aktuelle emner og klassisk underholdning skabt i samarbejde med teatre i ind- og udland.

“Jeg ser enormt meget frem til at afvikle denne for os på flere punkter historiske sæson. Vores forestillinger produceres i år i samarbejde med andre teatre og institutioner fra så vidt forskellige steder som Aalborg, København og Bangkok.

Jeg håber, det kommer til at inspirere og gennemsyre vores forestillinger i en sæson, hvor vi også laver vores første familieforestilling nogensinde og gør nye tiltag for at nå et yngre publikum,” siger Mungo Park Koldings direktør Moqi Simon Trolin.

INFORMATION WANTS TO BE FREE er udviklet med søsterteatret i Allerød og ser nærmere på fænomener som WikiLeaks og Facebook og et samfund, hvor intet længere er hemmeligt.

LÆS OGSÅ: Omtale af INFORMATION WANTS TO BE FREE

Samarbejdet med det thailandske teater B-Floor har gjort det muligt at præsentere en regulær danmarkspremiere på den berømte kinesiske legende ABEKONGEN. Stykket bliver årets store familieforestilling og fuld at eventyr og halsbrækkende stunts.

LÆS OGSÅ: Sensationel Danmarkspremiere

VI HADER KØBENHAVN er en komedie, der sender bonderøven i flæsket på storbysnuderne og gør op med kaffelattetyranniet i samarbejde med Teater Nordkraft.

SE OGSÅ: Nu må det snart være nok

Endelig kan man opleve Anders W. Berthelsen med venner give prøver på nyt materiale i showet KOLDING TONIGHT, der kommer tre gange hen over sæsonen.

LÆS OGSÅ: Omtale af KOLDING TONIGHT

BREVET er en af de forestillinger, som direktøren har sat på programmet for at nå et yngre publikum. Stykket er med og af Paolo Nani og har vundet international anerkendelse for sin ordløse komik. Priserne har også regnet ned over dramatiseringen af familiestykket KVINDE KEND DIN KROP og entertaineren Frank M synger sange fra sine populære cd’er om Peddersen & Findus, når teatret inviterer til koncertdag for de allermindste.

SE OGSÅ: Mungo Park Koldings nye repertoire

Af gengangere fra repertoiret bliver der gensyn med succesforestillingen MUNGO PARKS GÆSTEBUD, der hittede blandt julefrokostpublikummet efter sidste års urpremiere. Forestillingen MONOLOGER indgår fortsat i programmet som teater take away, som publikum kan opleve på teatret eller derhjemme.

Mungo Park Kolding sæson 2011-12

Nye opsætninger:

Information Wants to be Free
. Premiere 12 april. Instr.: Moqi Simon Trolin. Manuskript: Lucas Svensson. Medvirkende: Mungo Parks ensemble. Copropduktion med Mungo Park Allerød. Spiller frem til 12. maj.

Abekongen. Premiere 9. feb. Intr.: Moqi Simon Trolin. Medvirkende: Mungo Park Koldings ensemble. Coproduktion med det thailandske B-Floor Theatre. Spiller frem til 10. marts.

Vi hader København. Premiere 7. juni. Instr.: Frede Guldbrandsen. Medvirkende: Mungo Park Koldings ensemble. Coproduktion med Teater Nordkraft. Spiller frem til 9. juni.

Kolding Tonight. Premiere 23. september. Medvirkende: Anders W. Berthelsen med venner, gæster og Mungo Park Koldings ensemble. Spiller også 11. november og 16. marts.

Gæstespil:

Kvinde kend din krop. Premiere 20 oktober. Instr.: Kamila Wargo Brekling. Medvirkende: Mungo Park Allerøds ensemble. Spiller frem til 5. november.

Brevet. Premiere 30 september. Af og med Paolo Nani. Spiller frem til 1. oktober.

Børnekoncerter med Frank M. Premiere 17. september. Med og af Frank M.

Nypremiere:

Mungo Parks Gæstebud
. Premiere: 17. november. Instr.: Anders Lundorph. Medvirkende: Mungo Park Koldings ensemble. Spiller frem til 17. december.

Monologer. Spiller på bestilling som teater take away hele sæsonen. Medvirkende: Mungo Park Koldings ensemble.
Nyhedsarkiv

EKSTRA SHOW MED MICHAEL SCHØTS ULYKKELIGT VIDENDE
29-06-2016

SÆSON 16/17 ER NU I SALG
23-06-2016

TEATERKONCERTEN CARL GENOPSÆTTES
07-05-2016

NORDISK TAPAS
25-01-2016

STJERNER OG ROSER TIL TEATERKONCERTEN CARL
31-08-2015

HENT ET GRATIS SÆSONMAGASIN
15-06-2015

Følg os
Giv et
gavekort til
teateroplevelser
Modtag nyhedsbrev fra MPK
tilmeld     afmeld
Mungo Park Kolding
Fredericiagade 1
6000 Kolding

Administration / inkl. årskort
Tlf: 75585555 (alle hverdage 10-15)
Email: mungoparkkolding@mungoparkkolding.dk
Mungo Bar / billetsalg
Tlf: 2971 0000 (Tor/Fre: 17:30 – 22:00 - Lør: 15:00-21:00)
Email: billet@mungoparkkolding.dk


Forestillinger:
tor: kl. 19:30
fre: kl. 19:30
lør: kl. 17:00

En del af teater Mungo Park
 
 
Jørn THomsen Elbo A/S Kolding Hotel Apartments Trolden Bryghus A Hereford Beefstouw Hotel Koldingfjord